Monday

03/11/2009 Lunes

Pulkstens ir 2 naktī, reāli nenāk miegs, jo ir drausmīgi karsts, tik karsts , ka nevar aizmigt, kaut arī virs galvas griežās milzīgais ventilātors.
Nolēmu ielikt Hellouweenu bildes. Cik ļoti es biju pārsteigts kā cilvēki ir piestrādājuši pie saviem kostīmiem un ar kādu entuziasmu piedalās pasākumos. Tāapēc arī laikam nav te depresijas, cita mentalitāte :( :( :( Diemžēl loti daudzus super duper nesanāca nobildēt,jo fočiks kaut kā čakarējās bet ir pāris labi kadri...

Tanī pašā vakarā Asusena (meitene zili - oranžajā kostīmā ar stroķi rokās,kas atveidoja Li-Lu no 5. Elementa) mani aizveda līdz vienam ļoti labam iestādījumam, kas saucās Los Santos (nav nekādas saistības ar Santa Klausu :)) t.i. Lounge mazliet ar mūsus Rīgas 8 lounge piesitienu (diez vai tas vēl Rīga strādā) tikai 2 stāvos un 2. stāvs ir bez jumta, ļoti cooooooool. šinī brīdī es sapratu, ka dzīve turpinās, jo nu ir arī laa vieta, kur kadreiz atpūsties, BTW , Margarita on rocks +- 2 lvl, kas principā priekš Mekiskas ir dārgi.
Laikam esmu aizmirsis pieminēt, ka dzīvoju tagat Margaritas dzimtenē, jo tikai šajā Jalisco apgabalā, kura galvaspilsēta ir Gvadalahāra (Guadalajara), kas ir 2. lielākā pilsēta aiz Mexiko, drikst audzēt Agaves (kaktusi no kā taisa Tequilu). La viva Margarita!!!
Šodien no rīta biju universitātē, rakstīju testu valodu kursiem....nu ko lai saka, paldies manai skolotajāi Inetai, no 10 līmeņiem mani iemeta 4-jā.Ļoti labi, vietējā pasniedzēja tieca, ka 3. mēn laikā ieliks man tādu līmeni, ka varēšu jau uz biznesu doties, principā izskatās, ka man aprēķins ir bijis pareizs, prieks par sevi :)