Sunday

14/03/2010 Brisele

Hmmmmm....nu jau pagajuši vairāk kā 3 mēneši kopš pēdējā ieraksta - tas ir jauns rekords :) yeahhhhh.....

Milzīgs Paldies tiem, kas par mani atcerās un uztraucās, jo šodien man Eva atrakstīja, ka cilvēki mani meklējot pat caur viņas blogu. Varētu pat teikt, ka šī ziņa mani iedvesmoja ierakstīt atkal pāris garas rindas.

No 27/01/2009 - 11/03/2010 biju LV, paspēju iabraukt arī uz Austriju pasnovot, piedodiet, ja ar kādu nesatikos :( Godīgi sakot, bija labas dienas, bija sliktas dienas un ļoti pietrūka saules&siltuma, tomēr šinī laikā sapratu, ka pagaidām uz dzīvi Puerto Vallartā, kas tāda Jelgava, kopā ar daudzām Sabilēm pie ūdens vien ir, pārcelties netaisos (priekš manis tur ir par šauru), varbūt uz Mexico City vai kādu citu lielpilsētu Jā.
Jebkurā gadījumā Eiropa, tomēr ir un paliek Eiropa, vismaz normāla civilizācija un kaut kāda sistēma nevis bardaks un nabadzība. Iespējams es uz doto brīdi tā domāju, jo neredzu nekādas iespējas biznesam...varbūt arī tā ir taisnība. PV protams ir silti, jauki...bet tas viss ir MAZIŅŠ mērogs.
Sapratu arī, ka sniegs man ir nepieciešams tikai Z-svētkiem, jaunajam gadam un slēpošanai.
Patreiz esmu Briselē, jo mans reiss uz Kankūnu ir tikai 16.03. Tad lidoju no Kankūnas uz Gvadalahāru. Tur palieku pa nakti un nākamjā diena 5 h ar autousu uz PV. Eidis vakar aizbrauca uz USA, tā kā manā rīcībā ir 2stāvu dzīvoklis, kurā burtiski esmu iemīlējies.
Šodien biju aizbraucis uz Bruge, kas ir 50 min braucienā no Briseles. Iespaidi - ļoti liela Vecrīga, ieguvums - 5 grāmatas angļu valodā no grāmatu second hand, kas man izmaksāja 12 Eur. Šodien jau sāku lasīt un jāatzīst, ka pēdējo reizi lasīju, kad raskatīju savu maģistra darbu, tas laikam bija 2008jā. Rītā vakarā niršu baseinā, kas ir 35 m dziļš un par manu izbrīnu, niriens maksā tikai 22 Eur - kā par velti.
Šoriez esmu nopakojies līdz zobiem, līdzi ar kite, uzvalki, kurpes un kaklasaites priekš Mexico city, jo tur cilvēki it kā esot vēl iedomīgāki nekā Rīga, nu redzēsim, laiks rādīs, bet jābūt gatavam....
Plāns A: tātad, dodos atpakaļ uz Puerto Vallartu, kur gribu turpināt intensīvi mācīties valodu vismaz 2 mēnēšus, jo ilgāk tur neizturēšu un tad, doties uz Mexico city, sākt īstenot savu ieceri apmeklēt lielākos alkohola, saldumu un apakšveļas imortētājus, lai pārdotu viņiem Laimu, Latvijas Balzāmu, Valmieras Pienu, New Rosme, Autonams u.c. Eiropas ražotājus. Kā ies? Nudien nezinu.
godīgi sakot valodu labprāt mācītos kādā no lielpilsētām, tomēr PV tas ir lētāk un ierobežotos finsšu apstākļos diemžel ir jāizvēlas optimālakais variants.
Plāns B: mācos valodu vismaz 5 mēnešus, nokārtoju spāņu versiju angļu TOEFL un..... braucu uz ķīnu mācīties ķīniešu valodu.
Ir arī plāns C, D un F, bet par tiem vēl ir pāragri runāt, galvenais, ka ir varianti....
Iedzeru vīnu uz Jūsu veselību...nākamās ziņas no Meksikas.