Saturday

21/11/2009 Sabbado

6dienas vakars!
Vakar kopā ar Itāli Marko, kuram kā izrādās ir 42 gadi, tomēr neskatoties uz to, viņš ir gatavs iziet ielās.
Ar dzīvokli visas lietas norāvās, jo manuprāt mājas saimnieki no kuriem gribāju to īrēt, ir pilnīgi idioti, patreiz neiedziļināšos, bet rezultāts ir tāds, ka nospļāvos uz visu meklēšanu un čakarēšanos un nolēmu īrēt dzīvokli tieši centrā, 5 min līdz skolai. Lai gan tas ir par 40 lvl dārgāks un bez baseina, toties aprīkots ar jaunām mantām, TV utt.
Vakar no rīta bija gājiens par godu Revolūcijas dienai un vakarā bijām aizgājuši uz "čarjjadām".
Beidzot nokačāju no neta ļoti labu spānu val. klausīšanās programmu, tad nu tagad man visu laiku iPodā nepārtraukti skan angļu un spāņu valodas, ļot, ļoti ceru, ka tas palīdzēs un manā vecajā galvā kaut kas aizķersies. atceros kā 49. vsk. skolotājas manai mammai teica, ka Mārcītim ir ļoti gaiša galva, tikai viņš ir tik drausmīgi slinks :) Pašam tagad liekās, ka atkal esmu atradis veidu, ka atkal mazāk piepūlēties un gūt lielāku labumu. Skolā un mājās draugi saka, ka man ļoti ātri ejot uz priekšu, bet pašām jau tā neliekās. Kanādas psihoterapeite no kursiem man skaidri un gaiši pateica, ka es esot pārāk paškritisks pret sevi, tāpēc arī tā ir...
Patreiz esmu mājās, bet gulēt vienkārsi nevar aiziet, jo blakus mājai ir vieta, ko iznomā pasākumiem, tad, nu mūzika tagad skan tā, ka mājai stikli trīc, par kādu gulēšanu var būt runa?
Es ļoti ceru, ka viņi līdz 12, kas ir pēc 1 h un 20 min to ārprātu izbeigs, lai gan cerības ir mazas, jo ja maksikāniem ir fiesta tad ir fiesta. Es tikai nesaprotu, kā visi pārējie kvartāla iedzīvotāji neprotestē, jo saku Jums godīgi, dreb pilnīgi viss kvartāls.