Sunday

15/11/2009

Buenas Dias todos! (Mex-Labrīt visiem)
Ir pagājušas jau 2 nedēļas kopš neesmu rakstījis ne rindiņu :) Sāku jau saņemt meilus un draugos jautājumus par to vai esmu dzīvs un ar mani viss ir "bumbās". Tātad viss ir vispilnīgākajā kārtībā, vienkārši nebija iedvesmas un negribējāas neko rakstīt, jo bija uznākusi, kaut kāda mistiska depresija, laikam to sauc par "home sickness". 2 nedēļas nebiju lasījis par Latviju ne rindiņas, vakar paskatījos diena.lv....apsveicu visus, kam jāpacieš tas vājprāts, kas pie Jums darās. No manas puses izskatās, ka A. šlesera kungs drīz sagrābs varu savās rokās un sāksies jauna Komunistiskā ēra Latvijā. Paskatījos bildes ar politiķiem, nu vienkārši kiborgi, ne cilvēki. Nobarojušies resni vēči un tādas pāša dāmas, noēstiem kakliem ar $ zīmītēm acīs. Ja godīgi, tas man atgādināja leļļu tētri, bet to, kurā lelles vada ar aukliņām, koroče rausti kā gribi, jo vairāk rausti, jo smieklīgāk izskatās. Liekas, ka latvijas politiķi visi nevis strādā, bet tos kāds agoniski visu laiku rausta, rausta, rausta.........daudzi tagad atkal teiks, kā mans draugs Janis B, ja, tu Mārci, būtu kopā ar viņiem, tu tagad nerietu....Lūk mana patreizējā atbilde: "es tur nebūtu, jo politika, tas ir pretīgi, melni un nožēlojam".....dzīve ir pārāk īsa, lai to pavadītu tur. Janvāra beigās jabrauc uz LV uz 2 vai 3 nedēļām sakārtot "lietas", bet godīgi sakot gribās vienkārši nokancelēt biļetes un viss, diemžēl nevar, jo hāatved daudz visādu mantu. Patreiz iskatās, ka pārvākšo uz šejieni pavisam....ok, bet pietiks par to.
Tātad īsumā 2 nedēļu atreferējums: Esmu beidzot sācis mācīties, iet ļoti labi bienīgais tas, ka grupā ir tikai 4 cilvēki, 2 jaukas sievietes virs 50 no USA un CAN un 19 gadīgs puika, no Kanzasas, kas mācās par medbrālīti, kuram ir breketes un kuru nevar saprats pat tad, kad viņš runā ENG. Godīgi sakot biju cerējis uz vairāk jauniem kontaktiem:(
Regulāri esmu sāciss apmeklēt fiziskās nodarbības, iespējams sākšu iet uz Thai boxu, jo cik var tos svarus cilāt. Esmu beidzot sasniedzis jaunu kondīciju lokanībā, beidzot varu vienkāŗsi apsēsties uz grīdas ar taisnām kājām un saņemt pirkstgalus rokās, godīgi sakot, pirms š.ģ jūnija domāju, ka man tas vispār nav iespējams. Paldies manam fizioterapietam Raitim Aršauskim, 100% sava aroda profs, izvelk tādās traumas un deforomācijas, ka maz neliekas. Ja kādam ir problēmas ar muguru, pareizi nekustās rokas vai kājas, kā mēdz gadīties pēc smagām operācijām vai traumām, dodiet ziņu, aizsūtīšu kontaktus.
Pagajušo nedēļ bija atbraucis Kārlis un Zane no Gvadalaharas, nodzīvoja pie mums 2 dienas, tagad zinu, ka ir Gvadalaharā kur palikt, ja brauc pa darīšanām.
Šo svētdien atbrauca Kristofers, izsktās, ka tikai uz šo dienu viņš ir vairāk vai mazāk aklimatizējies.
šo 3dien bijām uz jauna bāra atklāšanu, iepazinos ar pāris jauniem un iespējams svarīgiem cilvēkiem, kas varētu palīdzēt New Rosmes veļas bīdīšanā.

check : http://vallarteando.com/?p=463 (tā dāma, izskatās, tur ir gadījusies nejauši).
Klubs tādā 69 stilā (tikai bez stieņa:))
Principā jaunus paziņas atrast ir diezgan vienkārši, jo EU cilvēki te ļoti izceļas vietējo vidū, līdz ar to ir 2 varianti, vai nu ir baigā interese, kas tu esi un ko tu dari, vai arī ir pilnīga ignorance, bet tas pārsvarā ir no tādu bagātnieku bērniņu puses, nu tipa pie mums, deguns gaisā, tipa, aiz mēnes aizķersies...cilvēki, kas strādā un k-ko saprot no biznesa, kā jau pienākas vienmēr ir atvērti sarunām un jauniem kontaktiem.
šodien sāku čekot savu tēriņus :( varu pateikt vienu, ka šo laiku esmi nevis dzīvojis, bet uzdzīvojis un man ir izdevies iekļauties 450 lvl robežās t.sk ir pirkts gludeklis, fēns, kaut kādas pāris maikas un citi sadzīves sīkumi. Principā pēc maniem aprēķiniem, ja grib dzīvot t.i. ēst šad tad ārpus mājas, iet weekendā uz klubiem, dzert margaritas utt. tad 250 lvl mēnesī + īre ir pilnīgi griesti. Protams, uz doto brīd ir jāpieņem , ka nedzīvoju viens un tas ir smagi, cilvēkam, kurš savā dzīvē ir atļavies ļoti daudz, bet es jau meklēju atsevišķu dzīvokli, tikai jā[pagaida līdz 1 decembrim, jo tad cenas kritīsies, un tad jau arī personiskā dzīve iegrozīsies vecajās sliedēs.
Ar valodu jūtami iet uz priekšu, tikai nelaime ir tā, ka dzīvoju kopā ar savējiem un mājās tu runā LV...visiem silti iesaku, ja gribat operatīvi iemācīties valodu svešā valstī, vienmēr dzīvojiet vietējā ģimenē, tikai un vienīgi.
Rītā iešu uz kino uz 2012, izrādās, ka te ir veseli 4 kinoteātri, jāpaskatās tas vājprāts, ko USA atkal izdomājusi, droši vien beigās izdzīvos tikai savējie :)
5 dien un 6 dien čekoju klubus, ir ļoti OK, vakar naktī nākot mājās pa + 25, tik ļoti sagribējās atrasties Austrijā vai Francijā ar snowu pie kājām un Jegermaisteru kabatā, sajust dzestru auksto gaisu, uzlikt iPodā Method Man un "griezt"pa pūderi. Ja kādam ir atlikusi kāda brīva vieta braucienam slēpot, laika posmā no 28/02/2100 - aptuveni 20/02/2009, nekautrējieties, dodiet ziņu, lanprāt pievienotos.
Oki, kaut kādu info esmu Jums atkal iedevis, sorry, ka nav nekādas bildes, bet tās baigi ilgi lādējās un man trūkst pacietības, kad aizbraukšu uz LV parādīšu face to face :)
Apsolu, tagad ieklikšķināt kaut ko biežāk.....peace