Tuesday

17/10/2009 Martes , Milzu Iguānas, Salsa un autobuss u.c.




Hola!Hola!Hola!
Atreferēju 7dienas notikumus...
No rīta gāju uz pludmali, labi, ka paķēru līdzo kameru, pa ceļam plēsās 2 milzu iguānas, kopā ar astēm 2 m, nu īsti makani. Pēc šī skata sāku reāli aizdomāties, kas vēl īsti tanīs brikšņos mīt..

Vakar biju aizbraucis līdz centram, jo K&E un Kristofers bija atpūsties un ēst grilētu vistiņu pie kaut kādas savas biezās nekustamo īpašumu haizivs, lēdija no 40-50 precīzi nezinu. Aizbraucu līdz "kioskam", tā ir centrālā lapene, kas atrodas katrā Meksikas pilsētas centrā un kurai apkārt ir laukums, tā lielums atkarīgs no pilsētas, bet PV tas ir tik liels kā 3/4 no mūsu Rīgas Līvu laukuma.
Skan Salsa, laukums pilns ar cilvēkiem un visi dīdās mūzikas pavadījumā, pat vecenītes uz 90 gadiem, skats vienkārši nepārspējams. citi dejo profesionāli, citi savukārt mazāk, bet citi tikai dīdās....tomēr dīdās. Es padomāju pie sevis, kapēc pie mums tā nav, kapēc visi ir tik stīvi un kaunās no sevis ??? Īsāk sakot, žēl, ka nebija līdzi kameras...
šodien savukārt biju skatīties dzīvokli un izskatās, ka man ir paveicies. Māja ir kalnā un uz jumta ir baseins un terase ar skatu uz pilsētu un okēn, kur varu mācīties, strādāt uz sav DELLa un reizē sauļoties (bildes būs, apsolu 100%). Jumts atsver visu, pat to, ka dzīvoklis ir 1 stāvā, jo līdz skolai ir 15 min. ar kājām, nevis 25 min. ar autobusu. Visas izklaides blakām, nav jāmaksā ne pa autobusa biļetēm, ne pa takšiem, vienkārši ideāli. Domāju, ka 1dien jau pārvākšos...izstāstīju to savai patreizējai ģimenei un Eva mani nosauca par "turbo vafeli", laikam tamdēļ, ka tik ātri operēju un stājos uz savām kājām....pašam atkal neviltots prieks par sevi :)
Ieleiku arī autobusa bildi ar kādiem pārvietojamies, principā ir tā, ka šiem brīnumiem amortizātoru nav kā sugas, ja kas salūzt, tad vienkārši sametina, pār "guļošajiem policistiem" šie ļaudis brauc bez bremzēšanas, un ja priekša ir 10 m attālums līdz nāko;sajam transportīdzeklim, tad lai nobrauktu šo attālumu šoferītis paspēj kārtīgi ieskrieties un arī kārtīgi nobremzēt, tāpēc autobusā vispār nesēžu, jo savādāk zobus un visus muguras skriemeļus var izsist. Braukšanas kūltūra šeit ir visaugstākajā līmeni, kam lielāka mašīna tas uzpīpina unn brauc 1ais. Vainīgs ir tas, kurš ir ieskrējis. Manā acu priekšā šoferi ar autobusiem tik uz sarkanajiem "mizo", pirms krustojuma pārmet krustu un uz priekšu. Gvadalupe ir katrā autobusā :) diez kapēc ???



Tas ir man vietējais draugs Mario, ar kuru tusējām pagājušo 5dien kopā, viņš bija tas, kas mūs ar vēl vienu Itāli izvadāja pa vietām, kur tusējas tikai vietējie.



Lūk būs pāris bildes no brauciena uz Boca de Tomatlan (Tomatlan upes izteka), kur ūdens nav tik sāļš, kā okeānā. šis brauciens bija kopā ar Zani un Kārli, kad viņi bija šeit.