Tuesday

05/01/2010 Phoenix

Kā Jūs domājat, kur tagad atrodos? Protams ka Phoenix, jo mana lidmašīan aizkavējās v;el pa 45 minūtēm, tātad lidoju, jau ar domu, ka nakts būs jāpavada šeit. Lidostā kārtīgi izlamājos uz US airways darbiniekiem izmantojot visus man zināmos lamuvārdus angļu val., man palika daudz vieglāk, bet viņi vairāk neko kā par i'm really sorry Ser man pateikt nevarēja. Samainīju man iedotos vaučerus par 25 USD pret milzīgiem Cēzara salātiem ar vistu un 2 glāzēm baltvīna un devos pēc čemodāna. Izlidoju rītā 10.00. Iemitināja mani Mariott hotelī, bet ļoti savdabīgā: 3stāvu mājas apkārt baseinam, kurā jaunieši spēlē udenspolo un kož aliņus, točno tā kā filmās. Pa ceļam iebraucu nopirku Bacardi ar colu, jo citādāk nevar, janoiet lejā un jānostreļī vakara cigarete, un jādodas pie miera. I LOVE AMERICA.

05/01/2010 SHARLOTTE lidosta

Bliiinnnnnnn..........rsktu Jums re;alas dusmās no Charlotte lidostas, jo nav citam kam izstāstīt, bet vajaga, nevaru turēt sevi, jo tāda sajūta , ka kādam iegāzīšu....
Man US Airways jau ir kā zobu sāpes. Viss bija brīnišķigi, rīts brokastis utt. Iedomājieteis atbraucu uz lidostu, iečekojos, izeju kontroli, paskatos vai nav mainījušies izlidošanas gate un konstatēju, ka mans lidojums aizkavējās uz 55 min. tas jau nozīmē to, ka esmu nokavējis nākamo no Pxoenix uz PV, jo connections bija 40. min. Skrienu pa galvu pa kaklu atpakaļ uz check in..uj jautāju What a F....? tas idi;ns, kurš mani iečekoja dabū pa galvu, bet tas jau neko nemaina...dotajā situācijā ir tikai viens risinājums, jo citu reisu nav, tātad man jālido ar šo pašu un jācer, ka arī nākamais aizkavēsies..rēcīgi, ne...nu a ko darīt...ceru, ka nākamais aizkavēsies un es us to paspēšu :)
Sliktākajā gadījumā palikšu Phoenix uz vēl vienu nakti un lidošu uz PV rītā 10.00, vienīgais žēl, ka 1 dienas vietā skolu nāksies tagad kavēt veselas 3, un sakiet lūdzu, kurš man atlīdzinās šo morālo kaitējumu.
Tgad sēžu un domāju par problēmām PV lidostā pirms izlidošanas, vai tā bija zīme, ka nevajaga braukt vai nē?
Laikam jau nē, jo atkal ir nākusi klāt laba pieredze un jātcerās, ka viss, kas m;us nenogalina, tikai stiprina. Tagad smejos reāli par visām tām herņām, kas notikušas pēdējo 5 dienu laikā un Jums tas jau arī droši vien sāk likties, ka nekas traks jau tas nav, bet tad, ka tu ar to visu saskaries realitāte un vēl 1 reizi, stresam ir īstā vieta.
Ok, jāiet iztērēt pēdejie 15 USD kuponi, ko man iedeva US Airways un jāiet uz lidmašīnu ar cerību, ka nakoša aizkavēsies vismaz uz stundu.
Jūsu M.