Tuesday

26/10/2009 Lunes

Piecelos jau 8, Eva no 6 jau skypoja, jo Riga bija jau 14.00 un vinai bija tipa sapulce.
Paedam brokastis un braucam uz pilsetu, bet uz tadu rajonu, kur ieperkas un tusejas vietejie. Sajuta ka pasaka. Godigi sakot mazliet pietrukst tas LV blatnās sajutas, ka tev mugura brendi utt., bet esot seit tu saproti, ka tas viss ir reals bulll shits, meitenes loti seksigi izskatas kleitinas un maicinas, brunas un melniem matiem, un es ari nesudzos par saviem sortiem ka ari linu un sitamkrekliem ? Uzmet saulenes un „morje po kaljeno”. Fenu neesmu redzejis jau nedelu, nu i nafig, lai skrulojas viss kas var skrulloties. Viss ir tik dabiski un nepiespiesti, neviens neblato, nedzirdi tik pierasto „bled”, ""na..uj" utt.
Pa celam iegajam zivjis paest nuu moins, zivis ceptas sviesta un kiplokos, garneles tadas un sitadas, protams + Corona con citron (laims).To visu paedam pa 4 lvl !
Tagad esmu majas, pie rokas stav Caiperinha, tikai ar tequilu Cacachas vieta un rakstu savu diary, ko tuit nosutu Jums. Par tequilu tiem kas nezina, ka jau mineju seit tekila ir pilnigi savadaka neka visur citur, jo te tadus „sudus” neviens nedzer un tas, ka tequila ir jadzer ar sali un citronu ir pilnigs fufelis, tas viss ir izdomats, lai varetu to dranki vispar ieksa dabut, vai tad ne? Esat meginajusi iedzert to tiru bez neka? ....vemiens nak. Te tequilu dzer vai nu tiru vai kokteilos un vislabakais ir ar colu, neticami ne???
Rita jasak valodu kursi meklet un no nakamas nedelas jasak macities, kaut gan esmu cela uz to, lai macitos fotografet un braukt ar jahtu, varbut. Seit principa es esmu ieguvis pasaules ekskluzivako preci – laiku, un tieciet man, tiesi ta ari ir, jo te NEVIENS NEKUR neskrien.
Pricipa domaju rakstit blogu interneta, ta lai visi var izlasit un bildes apskatit, bet par to tad noinformesu.
Oki, es eju gulet „skaistuma miedzinu” (diendusu).
Asta luego.
Turpinajums sekos.........

25/10/2009 Domingo

Piecelos aptuveni 10, nu beidzot izgulejies un ka cilveks..padzeru kafiju, ieedu tikko ceptas austinas un vel kaut kadu meksikanu saldu brinumu, perfectamente.
Ap 11 atbrauca Mario, kurs ir Evas un Krisa draugs...pec izskata baigais zuliks un muldona, bet visa visuma ladzigs 37 gadigs calis. Runa ari angliski ta ka man bija vieglak, bet tapat censos runat in Espania, kaut gan vel ir loti gruti, tomer uz prieksu kaut ka iet.
Nolerkstejam ar Mario un Krisu kadas 2 stundas, kamer Eva stradaja, iedzeram Jim Beam un laidam uz pludmali, kas atrodas aptuveni 40 min no PV (Puerta Vallarta). Barucam ar Cammioneta (ta ir jebkura masina, kas nav taksis iznemot smagos). Mario Cammioneta bija divvietigs dzipelis ar kravas kasti aizmugure, es protams braucu kravas kaste kopa ar suni kas ir haki un kaut ka krustojums, tacu zilam acim. Salmu cepure galva (paldies manam milajam Lauritim), saulenes uz acim un uz prieksu.
Atpakalcela iebraucam vislabakaja tako estuve visa PV, nu ta gan ir namma....siekalas pat mute saskreja. Tiesi seit izjutu 1 realo rugto pieredzi ar Meksikas pipariem. Principa pieredze jau ir pietiekosa, jo ir pabuts gan, Taizeme, gan Indonezijā un principa esmu aso edienu cienitajs, bet tas uz ka uzravos seit ir nesamerojams...godigi sakot es domaju, ka bus javed uz slimnicu, jo dedzinaja ta, ka maz neliekas. Tacu te es sezu un rakstu, ta ka viss ir muy bien vai Poca Madre (cool).
Protams visam sekoja vakars ar whiskey pie interneta uz pāris min un 12 cucet.

24/10/2009 Sabado




Pamodos, uz 10, kad visi jau brokastoja, arā bļaustās visādi putni u.c. zvēri, tāda sajūta, ka esi mežā - tomēr pilsētā. Dzīvojam tūristu pilsētā, taču tanī daļā, kur tūristu prakstiski nav un mēs esam vienīgie baltie, kas īrē šeit villu, lai dzīvo sajūta, ka vari izbaudīt visu vietējo, ar dievu pierastais luksuss komforts, klusums, fēns un plakanie TV, kas vispār ir TV??? Za to ir divi lieli MC, kas nodrošina Forumcinemas efektu un dažnedažādas filmas. Principā dzīvošana ir pa mājas otro stāvu, kur visa grīda ir ar bordo - tumši sarkanām flīzēm, gaišām sienām, logiem ar sietiņiem pret knišļiem un ar milzīgiem ventilatoriem pie griestiem, kas man patīk vairāk par visu. Pa vidu ir liela istaba ar virtuvi un apkārt ir dzīvojamās istabas. Ir arī veranda uz kuras mēs ēdam un kurai apkārti ļoti daudz koku, kas aizsargā no saules un rada ēnu. Viss ir ļoti askētiski: jo mazāk jo labāk, tikai pats nepieciešamākais...tas rada tādu brīvības sajūtu, vienkārši neticami.
Kā tagad vēl atceros, ka esmu saņojis par kaut ko tādu, nu redzat, viss ko vēlies, agrāk vai vēlāk piepildās, ne?
Pēc brokastīm visi aizgājām uz okeānu aptuveni 5 min, nopeldējāmies iedzērām aliņus un devāmies paēst tacos. Pēc tam uz mājām, pa ceļam nopirkām zivis, kuras pa fikso pagatavojām, jo Evai bija jāskrien bildēt Meksikāņu kāzas uz kurām es braucu līdzi kā viņas asistents, kā teikt iegūt savi 1. fotogrāfa pieredzi, pat dabūju akceptu bildēt pats ar savu fočuku arī. Krišs pa to laiku veda otrus ciemiņus uz lidostu.
Par kāzām...māja kā seriālos, sievietes kā seriālos, vīrieši kā seriālos, kalpi kā seriālos, īsāk viss kā seriālos. Un šinī brīdī es sajutos, kā reāls cirvis....ir izglītoti normāli cilvēki ar ko runāt, a pateikt tu nevari neko, izņemot to, ka tu nerunā spāniski...sajūta pretīga. Bet nospļāvos uz visu un tik fočēju un mani jau arī uztvēra, kā fotogrāfu, zaķi smaida, pozē un man jau vairāk neko nevajagas (nu vēl tikai parunāt). Īsāk sakot bija bildes, kuras Eva atzina par labām un kuras tiks atdotas klientam......varbūt jāsāk mācīties par fotogrāfu ???

Jaunieši gan tādi paši kā pie mums, ” sabiedrības krējums”, dzer, muļķojās, pīpē, nu nekādas atšķirības. Ap 22 man sāka nākt miegs un es aizgāju uz mašīnu gulēt...īsāk sakot ar to es palaidu garām, dejas, salūtu un vēl kaut, ko, kam patreiz laikam nav īpašas nozīmes, tomēr redzēju visu pārējo. Ap 12 atnāca Krišs ar Evu, mēs braucām mājas un devāmies gulēt. Ā, un pirms paša miega uzzināju, ka ir iespēja dabūt skorpiona vai melnās atraitnes kodienu un ka pirms pāris nedēļām uz ceļa – tropu dārza, kas ved līdz mājai ir redzētas 2, 2m garas indīgas čūskas...saldu miegu mani draugi.....