Friday

Atpakaļ pie saules un spāņu valodas

Jau veselu nedēļu un 3 dienas esmu atgriezies Puerto Vallartā. Diemžēl skolas pagaidām nav, jo ir sākusies klusā sezona un nav cilvēku no kā izveidot jaunu grupu. Šodien sameklēju jaunu skolu, kura gan ir privātā un maksa 3x dārgāk nekā Gvadalaharas universitātes kursi, toties, uz doto brīdi tas ir vienīgais variants, kā kaut ko darīt. Varētu pūķot, jo vējš pūs nonstopā, bet diemžēl esmu LV aizmirsis bāru ar stropēm, līdz ar to gaidu, kad tas pa pastu nonāks līdz manīm. Vietējie puķotāji, ar kuriem iepazinos aizvakar Bucerias, man šodien zvanīja, ka esot atraduši priekš manis lietotu bāru ar kuru es it kā varētu izlīdzēties, kamēr pa pastu atnāks manējais. Paldies Dievam vējš šiet pūtīs līdz jūnijam, tā kā domāju ka vēl paspēšu.
Bijām ar Mario aizbraukuši uz Gvadalaharu satikties ar vietējiem muitas uzņēmumiem un izstāžu organizētājiem, viss itkā izskatās cerīgi, pamazām tiek vākta informācija priekš mūsu ražotājiem, un ļoti ceru, ka augustā man izdosies noorganizēt Baltijas ražotāju stendu Meksikas saldumu izstādē.
Šodien, piemēram, pavadīju stundu apakšveļas veikalā, norakstot no birkā importētājus un izplatītājus.
Dienas lido viena pēc otras. Diemžēl man draugs, kaimiņš un "fiestu" biedrs itālis Mario ir devies atpakaļ uz Itāliju, pie savas ex līgavas, līdz ar to man nekas cits neatliek, ka staigāt pa pludmali un meklēt jaunus paziņas. Piemēram 3dienas vakarā iepazinos ar krievu Koļu, kuram ir kādi 60 + gadi, kurš šeit jau dzīvo 25 gadus. Viņam pieder laiva ar kuru tūristi tiek vesti makšķerēt. Godīgi sakot viņš neizskatījās nelaimīgs. No viņa uzzināju, ka šiet dzīvo vēl viens krievu tautības puisis, kurš tirgo helikopterus no Krievijas, šis būs jāatrod, varēu būt labs kontakts. Iepzinos arī ar Koļas draugu vārdā Bill Brooks, kurš ir visnīcu tīkla Hilton viceprezidents, ja kādam, tas kaut ko, protams, izsaka...:) tagad tikai jāpadomā kā viņu varētu izmantot biznesa plāniem.
Ļoti ceru, ka no 5. aprīļa atsāksies valodu kursi, jo jūu, ka jāiet tālāk uz priekšu.
Maijā Gvadalahārā ir paredzētas pirmās izstādes, gan alkoholam, gan apakšveļai līdz ar to daudz darbiņu jāpadara, lai varētu uz tām jau ar katalogiem un paraugiem braukt klientus meklēt.
Ok, pagaidām viss, jaskrien no plīts ņemt nost katls, kurā vārās, šodien iegādātais, astoņkājis.

No comments: